Over Els.

Get toknow me.

Hi there, ik ben dus Els. Ik ben getrouwd met Tom, aannemer van beroep, en boysmom van stoere kerels Bent (10) en Otto (9). Mijn familie en vrienden kennen me als een echte people person en soms wat prettig gestoorde enthousiaste spring in ’t veld. Ik ben géén new kid on the block: ik werk al meer dan twintig jaar als zelfstandig floral artist. Mijn ervaring op events én het organiseren van ons eigen heerlijke huwelijksfeest deden me enkele jaren geleden besluiten om ook als wedding manager aan de slag te gaan. Mijn gloednieuwe webshop en workshops zijn een volgende logische stap: hoe meer mensen ik van schoonheid kan laten genieten, hoe liever.

Met Bricks & Blooms vier ik het leven. Ik hou van de liefde, van mensen, van bloemen en van mooie spullen. Die passie deel ik graag met anderen, zowel als floral artist en wedding manager, als in de webshop en tijdens de workshops. Daarvoor nodig ik je graag uit in mijn nieuwe atelier in Grimbergen. Het is een plek waar we heerlijk ontspannen je huwelijk kunnen voorbereiden, je de producten van de shop in real life kunt ontdekken en je zelf ook met bloemen aan de slag kunt gaan. Zin om even te ontsnappen aan de drukte van alledag en je te laten inspireren door al dat moois? Bij mij ben je meer dan welkom.

Fiverandomfacts.


Kind Words.

1/

Of ik Bricks and Blooms aanbeveel? Wees maar zeker. Niet alleen voelde het ontvangst aan alsof ik een glaasje ging drinken bij een vriendin, hoewel ik haar niet kende, maar begreep Els ook gewoon meteen naar wat we op zoek waren. Voor het feest mocht het wat minimal zijn, maar dan met een twist waardoor de decoratie perfect bij onze zaal zou passen die op een of andere manier een “Great Gatsby” uitstraling had.

Ik zwier er maar meteen een anekdote bij, een van de mooiste complimenten: een van de mannelijke vrienden, die net een jaar getrouwd was en zelden oog voor decoratie heeft, zei tegen zijn vrouw: Hadden wij bloemstukken? Want deze zijn wauw! (Uiteraard was er op zijn trouw ook bloemendecoratie, … maar niet van Els).

En ook voor de burgerlijke trouw zat ze er boenk op. Een klein boeketje, maar net genoeg om helemaal te stralen. Ook die dag complimentjes. Daarenboven had ze nog wat over waardoor ze mijn dochtertje nog een klein bruidsmeisjeboeketje gaf. Om te smelten! We hebben enkel Els geboekt als bloemiste, omdat ik veel te laat haar naam in handen had gekregen. Maar ik zou zo vrienden aanraden hun huwelijk van A tot Z aan haar toe te vertrouwen.

Trouwens, we genieten nog altijd na. Een deeltje van haar decoratie lacht elke ochtend naar ons in de keuken. Heerlijk opstaan dankzij zo’n tastbare herinnering.

Dank je wel Els!