Let dreams blossom

Dit doe ik als floral artist:
Again: (bijna) alles. Ik maak niet alleen een bruidsboeket op maat, ik zorg ook voor de bloemen voor de suite, de decoratie van de tafels, zaal en ceremonie en alle andere groene wensen die jullie ook maar kunnen bedenken. Stoelcorsages, strooizakjes, een boho boog of een heuse bloemenmuur: you name it, Bricks & Blooms doet het. Mijn jarenlange ervaring in de bloemensector – 22 years and counting! – mét verschillende grote en kleine events gebruik ik graag om jullie dromen realiteit te maken. Iets gezien op Pinterest? Ik zoek de juiste bloemen voor jullie en maak het nog mooier en nog persoonlijker. Ik geef jullie advies en ideeën, als je door de bomen even het bos niet meer ziet. Klassiek wit, romantisch pastel, vrolijk fel of strak all green: ik ken de klassiekers en de trends.

Bricks & Blooms floral artist
Nice to meet you!
Locatiebezoek
In the mood
Even skypen
De dag vóór de grote dag

Nice to meet you!

Tijdens ons eerste gesprek bij jullie thuis of op locatie leer ik jullie én jullie smaak kennen. Jullie vertellen me wat jullie mooi vinden, welke sfeer jullie op jullie grote dag willen creëren, welk kleurenpalet jullie in gedachten hebben en of jullie speciale wensen hebben. Het bruidsboeket, de tafeldeco, de inrichting van de zaal… alles komt aan bod. Ik kan jullie nu vast al wat ideeën geven om het plaatje er nóg mooier uit te zien. Ik noteer nauwgezet jullie verzoekjes, bekijk wat mogelijk is en ga aan de slag!

Locatiebezoek

Hier hoeven jullie niet per se bij te zijn, maar voor mij is het een must. Om te kijken of we alle crazy ideeën in de praktijk kunnen brengen, ga ik langs in de zaal. Zo kan ik in kaart brengen wat er allemaal nodig is om de venue van jullie keuze in een sprookje om te toveren!

In the mood

Voor een moodboard én een tweede gesprek. We spreken nog eens af – gezellig hé! – deze keer bij mij thuis om de plannen te finaliseren. Zo’n acht weken voor de trouw bekijken we samen het moodboard dat ik heb opgesteld en sturen we bij waar nodig. Spannend, want nu krijgen jullie fleurige plannen echt vorm.

Even skypen

Twee weken voor de grote dag gaan we nog even op skype. Jullie geven de juiste gastenaantallen door, ik stel jullie gerust dat alles er geweldig zal uitzien!

De dag vóór de grote dag

Uiteraard zorg ik voor de juiste bestelling van de juiste bloemen. Jullie kunnen gerust (proberen te) slapen, want op het moment dat jullie de zaal op jullie trouwdag voor het eerst betreden, oogt die mooier dan ooit. De decoratie van de zaal neem ik volledig voor mijn rekening, dus ik bouw alles op en ruim the day after ook alles weer op. Het bruidsboeket lever ik netjes af op de plek van jullie keuze… Aan jullie om te beslissen of jullie het nadien naar de single ladies willen gooien!

Boeken jullie mij ook als wedding manager, dan combineren we deze gesprekken uiteraard in onze meetings!