Verkoopsvoorwaarden

Verzending en levering

Send with love!

Uiteraard doen we ons best om je bestelling zo snel mogelijk bij jou te krijgen. We streven ernaar om ze binnen de drie tot vijf werkdagen te laten bezorgen. We verzenden pakketjes op maandag, woensdag en vrijdag. Zodra je bestelling is verzonden, krijg je daarvan een bevestiging. Kleine tip: kijk ook eens bij je spam.

De verzendtermijn van bpost

  • België: 1 werkdag (excl. feestdagen)
  • Nederland: ongeveer 2 werkdagen (excl. Belgische en Nederlandse feestdagen)

Verzendkosten

Hoera: je betaalt géén verzendingskosten voor een bestelling vanaf 80 euro!

Voor bestellingen onder de 80 euro gelden volgende tarieven:
bpost – België: € 5,70

Je kunt kiezen tussen:

  • bpost@home: levering bij je thuis of op kantoor
  • bpost@bpost: levering in een postpunt van bpost bij jou in de buurt
  • bpost – Nederland: € 8

Afhalen in Grimbergen

Je kunt je bestelling ook gezellig bij mij komen afhalen in mijn atelier in Grimbergen. Je vindt Bricks & Blooms op Kerkplein 7. Altijd welkom tijdens de openingsuren of op afspraak!

Goed om te weten!

Zorg dat je je favoriete spullen in één keer bestelt. We kunnen twee bestellingen technisch gezien niet samenvoegen en het zou zonde zijn om twee keer verzendkosten te moeten betalen. Let er ook op dat je het adres juist invult én dat er iemand aanwezig is om je pakje in ontvangst te nemen. Wij kunnen niet verantwoordelijk gesteld worden voor bestellingen die zo niet op hun bestemming geraken.

Retourneren of ruilen?

Soms is een bestelling toch niet helemaal wat je ervan had verwacht. Wil je een product retourneren of omruilen? Dat kan! Je kunt je online aankopen tot veertien dagen na de dag van de levering terugsturen.

Zo doe je dat

Stuur ons vóór je het item retourneert een aanvraag via mail. We behandelen je aanvraag binnen de vijf werkdagen na ontvangst. Vervolgens ontvang je een verzendlabel per mail (lekker makkelijk!), zodat je het pakje gewoon kunt afgeven in een bpost-punt naar keuze.

Goed om te weten!

  • De retourkosten zijn voor jouw rekening. Als je het verzendlabel gebruikt, zal er 5,95 euro (België) of 8 euro (Nederland) van het aankoopbedrag worden ingehouden. Zorg er ook voor dat het pakketje binnen de 14 dagen na ontvangst weer bij Bricks & Blooms is.
  • We rekenen erop dat je de producten onbeschadigd en in de originele verpakking terugstuurt. Sommige van de spullen zijn breekbaar en fragiel, gebruik dus de originele verpakking om ze goed beschermd te retourneren. Je kunt je pakket eventueel ook verzekerd terugsturen.
  • Zodra het pakketje weer veilig en wel bij Bricks & Blooms is toegekomen, maken we voor jou een aankoopbon op ter waarde van het bedrag van je geretourneerde bestelling. Deze waardebon is één jaar geldig en kun je gebruiken voor een nieuwe aankoop op bricksandblooms.be.

Of

  • Zodra het pakketje weer veilig en wel bij Bricks & Blooms is toegekomen, storten we het bedrag van je geretourneerde bestelling terug.