De grote dag

Eindelijk is het zover. Dé trouw. Dit is de dag waarnaar jullie – en ik ook – de voorbije maanden zó hebben toegeleefd. Ik ben vanaf het eerste moment bij jullie, om de hele dag in goede banen te leiden. Ik hou nauwgezet de klok in het oog en zorg dat alles volgens jullie tijdschema en wensen verloopt. Ik ontvang de gasten, zorg dat alle andere partners hun werk perfect uitoefenen en ben het aanspreekpunt voor iedereen die wat te melden of vragen heeft. Ik blijf erbij tot aan de openingsdans, die zou ik voor geen goud willen missen. Jullie hoeven je op jullie bijzondere dag van niets wat aan te trekken… enkel van elkaar. Happy I-do-day!


Even skypen

Een week voor jullie trouw houden we nog een skypegesprek. Altijd goed om die wedding nerves onder controle te krijgen! (Psst, no worries: een beetje zenuwen is perfect normaal.) We gaan nog eens heel nauwgezet door het draaiboek, bespreken de aller-, aller-, állerlaatste details, lossen eventuele issues op en bekijken de definitieve gastenlijst. En dan kunnen we samen beginnen af te tellen!


Tot in de puntjes

Ah, we meet again! Voor ons tweede gesprek nodig ik jullie uit bij mij thuis, om bij een gezellige latte of een glaasje cava jullie dag tot in de puntjes uit te werken. Twee maanden voor jullie grote dag overlopen we samen de gedetailleerde planning, schaven we bij waar nodig en maken we de definitieve afspraken met betrekking tot de leveranciers, de locatie en de gasten. Ik bezorg jullie nadien ook het draaiboek – met een overzichtelijk tijdsverloop en alle bijzonderheden – zodat jullie dit kunnen doorgeven aan familie en vrienden. En jullie? Jullie kunnen beginnen te dromen…


Nice to meet you!

Alles begint bij een goed gesprek. We spreken een eerste keer af bij jullie thuis, zodat we elkaar alvast wat beter leren kennen. Jullie vertellen me wat jullie wensen zijn voor jullie grote dag, ik vertel jullie wat ik voor jullie kan betekenen. Alle crazy ideeën zijn welkom! Dit is hét moment om de grote lijnen uit te tekenen. Hebben jullie je dreamteam met de ceremoniemeester, fotograaf en cateraar van jullie voorkeur al samengesteld? Perfect! Ben je nog op zoek naar de ideale mensen om jullie dag echt van jullie te maken, dan help ik je graag aan inspiratie.
Ideaal vindt dit gesprek plaats 9 maanden tot een jaar voor jullie trouw, maar wees gerust: ook als D-day met rassere schreden nadert, kan ik als wedding manager zeker nog aan de slag.